5 Temel Unsurları için yangın kapısı
5 Temel Unsurları için yangın kapısı
Blog Article
Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde yalaz ve kötü yangın kapısı sayesinde özelliklerine rabıtlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.
Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.
Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da söylemek, nite davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.
Hayati ögönen nâkil bu konuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle karşılaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede dar olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da mâni olamayacaktır.
Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.
Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.
Projeye en yakışır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı sevap çabucak açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit istanbul Yanggın kapısı fiyatları şeklinde belirtilmektedir.
Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve muvafık eder politikamız ile ayrışmaktayız.
Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya harbi ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.
Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.
Sair nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir mahzur konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor lüzumsuz eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.
Özellikle duygun ve değerli materyallerin evetğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.
Genel amacı insanoğluın binayı zarar gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum alır.
Tamlanan bu ahit dilimleri bir bapnın yangına ne denli müddet dayanacağını deyiş etmektedir. Fakat bu konuda titiz başlamak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika de dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.